wission120

Пребарување на каналите

- Од менито со помош на стрелките нагоре надолу изберете ја антена

- избрете автоматско прабарување

- со помош на стрелките лево десно изберете <6900 - 256 >

- изберете Search

- по завршување на пребарувањето претиснете на EXIT копчето од далечинскиот управувач

© 2019 Неткабел

Please publish modules in offcanvas position.