wisiion710Пребарување на каналите

Чекор 1

- од менито со помош на стрелките лево десно изберета ја третата икона

Чекор 2

- изберете автоматско пребарување

Чекор 3

- пополнете ги полињата со следните вредности
Фреквенција ОД 402000
Фреквенција ДО 666000
Symbol Rate          6900
Модулација      256QAM

 

© 2019 Неткабел

Please publish modules in offcanvas position.