Параметри за пребарување на дигиталните канали

 

 Почетна фрекфенција  402000 MHz
 Крајна фрекфенција  666000 MHz
 Simbol Rate  6900
 Модулација  256QAM


Месечна претплата 450 ден

© 2019 Неткабел

Please publish modules in offcanvas position.